mandag 21. juni 2010

Ukas album, uke 25: Lissie : Catching a Tiger


Hør: Lissie / Catching a Tiger (i WiMP)
Hør: Lissie / Catching a Tiger (i Spotify)
Hør: Lissie / "Wedding Bells"

Lissies debutplate, Catching a Tiger, er endelig her! Ventetiden har vært lang, helt siden februar, uten å jukse med ulovlig sniklytt! Mye er likevel kjent, via MySpace og minikonserten på Palace Grill / Skaugum i mai.

Lissie har hele våren klart å sjarmere med utrolig catchye popsanger og særegen personlighet. Hun virker jordnær og ekte og har denne snerten i stemmen som gir sangene sjel. Noe på Catching a Tiger er litt mer pop-ete enn jeg hadde ventet, og det er synd at "Wedding Bells" ikke er med på plata. Den er nydelig sår og får frem råheten og ektheten på en måte noen av platas spor mangler. Det handler vel litt om glatt produksjon vs. "hjemmelaget" også. Lissie funker aller best der hvor arrangementene er sparsomme.

Live syns jeg samspillet mellom Lissie og de to kara hun har med seg, virket solid. Dessuten er det litt festlig med han som spiller både bass og trommer, samtidig. Det passer så godt til resten av pakka, noe utenom det vanlige!

Denne sommeren har Lissie en imponerende timeplan som er så tettpakka at man blir svett av å se på den! Festivaler, promo, minikonserter, oppvarming for andre, snarturer til USA og tilbake til Europa.. Det er en hardtarbeidende dame som realiserer drømmen sin med et smil. Søte Lissie! Jeg skal synge med i Hyde Park på søndag =D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar